ЗМЗ розширює присутність в інтернеті для зарубіжних контактів

ЗМЗ розширює присутність в інтернеті для зарубіжних контактів

Незважаючи на складнощі, що виникають у житті кожного підприємства у 2020 році - Запорізький механічний завод продовжує розвиватися і постійно покращує зв’язок з клієнтами та партнерами у різних країнах світу.

Географія діяльності ЗМЗ, всупереч обмеженням, що їх викликала пандемія COVID-19 у світі, розширюється. Також як і асортимент продукції заводу та замовлень, що завод виконує.

Звичайно, основу виробництва все також складають добре відомі нашим інженерам деталі для ремонту та обслуговування рухомого складу залізниць, тепловозів, електровозів, електропоїздів і трамваїв. Якість виконання та вартість продукції ЗМЗ в першу чергу відомі на пост-радянському просторі, де експлуатуються такі машини як:

  • ТЭ3

  • ЧМЭ3

  • М62

  • ТГМ4

  • 2ТЭ116

  • ВЛ

  • та інші

Менше з тим, зустрічаючи зараз запити і пропозиції з європейських країн, ЗМЗ намагається бути ближчим та зрозумілішім для наших колег з Іспанії, Німеччини, Франції та Італії. Реальний сектор та виробництво не зупиняються, на відміну від інших бізнесів, наприклад, туристичного, де продовжується спад. Іноді навіть навпаки - підприємства нарощують обіг та більш пильно оптимізують витрати.

В жовтні 2020 року ми відкрили присутність у професійній мережі LinkedIn і тепер продовжимо ділитися інформацією про діяльність Запорізького механічного заводу англійською мовою для наших зарубіжних партнерів.

Запрошуємо приєднуватися: https://www.linkedin.com/company/zmz-mechanical-factory/  

“В поточному стрімкому світові ми слідуємо за потребами наших поточних та майбутніх клієнтів і відповідаємо на запити незважаючи на жодні пандемії” - зазначив директор ЗМЗ Сергій Ковалевський.

Порівняння товарів (0)
Ви не додали жодного товару для порівняння!